Traiteur Gevers

Zoersel (2980)

Wij rijden ook rond in Zoersel, om u van een maaltijd te voorzien. De maaltijden worden netjes aan huis geleverd, zelfs als u een verdieping hoger woont. In dat geval lopen de maaltijdbedelers met liefde een trap omhoog.

Levering van maaltijden in Zoersel

In de vroege morgen, werken de koks op ambachtelijke wijze aan de verse maaltijden van Traiteur Gevers, speciaal voor u. Zo kunnen die in de middag al netjes bij u worden geleverd. Verser kan het eigenlijk niet. De maaltijdmenu’s bestaan telkens uit een soep, hoofdmaaltijd en dessert.

We leveren zowel koude maaltijdmenu’s, als warme. Wilt u uw maaltijd en soep al in de middag nuttigen? Dan kunt u ervoor kiezen om deze warm te laten bezorgen. We steken de hoofdmaaltijden dan in warmhoudbakjes van aluminium, die ervoor moeten zorgen dat uw maaltijd op temperatuur blijft. De soep zit in een speciale kom, die ook nog eens bestand is tegen de microgolf.

Hebt u soep over? Gooi deze dan niet weg, maar vries deze in. Heerlijk om een andere dag nog eens van te genieten.

“Help, ik mag geen zout. Wat nu?” Geen probleem. En ook niet als u vetarm of suikervrij eet. In zo’n geval passen wij uw maaltijd helemaal aan. Er zijn veel dieet-aanpassingen mogelijk, maar om precies te weten of we voor u de juiste aanpassingen kunnen doen, kunt u het beste naar ons bellen op 03 353 22 16.

De lekkere smaken van de oud-Vlaamse recepten beleeft u opnieuw bij Traiteur Gevers.

Woont u buiten Zoersel?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.