Traiteur Gevers

Brasschaat (2930)

U woont in Brasschaat en u wilt uw verse maaltijd thuisbezorgd hebben. Gewoon even Traiteur Gevers bellen, want wij komen het graag brengen. En woont u een verdieping hoger, dan komen de maaltijdbedelers nog steeds aan uw voordeur.

Thuisbezorgde maaltijden in Brasschaat?

De maaltijden bestaan uit een soep, een hoofdmaaltijd en een desssert. Traiteur Gevers gebruikt veel streekgebonden producten die bovendien vers zijn.

De soep leveren wij in speciale kommen, zodat u deze kunt warm maken in uw microgolf. De soep is daarnaast op te warmen in de pan op het vuur. Invriezen kan ook, dan kunt u de soep een andere dag oppeuzelen.

Als u een speciaal dieet volgt, is het raadzaam telefonisch contact met ons op te nemen voor een goede voorlichting. Een reeks aan maaltijd-aanpassingen is namelijk mogelijk. Bijvoorbeeld in kleinere of grotere porties, maar ook zonder suiker of zout. Wilt u weten welke aanpassingen mogelijk zijn? Bel naar 03 353 22 16.

De oud Vlaamse recepten herleefd u bij Traiteur Gevers

Woont u buiten Brasschaat?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.