Traiteur Gevers

Mortsel (2640)

Wilt u een maaltijd laten bezorgen en woont u in Mortsel. Gelukkig maar, want Traiteur Gevers levert deze met liefde aan uw deur. De maaltijdbedelers lopen zelfs een trap omhoog als u een verdieping hoger woont.

Maaltijden bezorging in Mortsel

In de ochtend bereiden onze koks de maaltijden met verse streekgebonden ingrediënten, zodat onze maaltijdbedelers deze in de middag al bij u thuis kunnen afleveren.

U kunt de soep gewoon in de microgolf steken, in het bijgeleverde speciale kommetje. Als u het wilt opwarmen op het vuur, kapt u deze over in een pannetje. Nog een gouden tip voor wie soep teveel heeft: vries de overgebleven soep in, zodat u een andere dag de rest kunt opeten.

Sommigen wensen een maaltijd die aangepast is aan de dieetwensen. Een goed voorbeeld is vetarm, zoutloos of suikervrij. Voor een goede voorlichting van de mogelijkheden kunt u telefonisch contact met ons op te nemen. Bel daarvoor naar 03 353 22 16.

Typische oud-Vlaamse gerechten. Herbeleef het bij Traiteur Gevers.

Woont u buiten Mortsel?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.