Traiteur Gevers

Antwerpen (2018, 2020, 2030, 240, 250 en 260)

We bezorgen onze verse maaltijden in de meeste randgemeentes van Antwerpen. Onze gerechten worden dagelijks bereid door koks in onze keuken. Deze maaltijden zijn ambachtelijk en kunnen thuisbezorgd worden. Voor onze bezorgers is het geen probleem een trap op te gaan om de maaltijden bij uw voordeur af te leveren.

Thuisbezorgde maaltijden in de stad Antwerpen

De maaltijdmenu’s bestaan uit een voorgerecht, een hoofdmaaltijd en een dessert. Allemaal gemaakt met verse streekproducten. We leveren de soepen in een kom die bestand is tegen de microgolf. Sommigen kiezen er voor om de soep op te warmen in een pan op het vuur. Hebt u soep over? Ze zijn ze goed in te vriezen om er de volgende dag nog eens van te genieten. We zijn flexibel in het aanpassen van de maaltijden, als het gaat om bepaalde dieettypes. Zo kunt u vet vermijden, of juist zout. Bespreek telefonisch de mogelijkheden, zodat u zeker bent van een maaltijd die bij u past. Kent u nog dat gevoel dat u had toen uw grootmoeder kookte? De Vlaamse recepten uit grootmoederstijd zijn gebleven bij Traiteur Gevers. De delicatessen zijn dan ook een feest van herkenning.

Andere gebieden waar wij maaltijden bezorgen

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.