Traiteur Gevers

Wilrijk (2610)

Traiteur Gevers levert ook maaltijden in Wilrijk. Gewoon aan uw voordeur, zelfs als u een verdieping hoger woont. De maaltijdbedelers lopen tot met plezier een trapje omhoog. Dus als u een ambachtelijke en verse maaltijd zoekt in Wilrijk, bel dan vooral Traiteur Gevers.

Maaltijd laten bezorgen in Wilrijk?

De maaltijdmenu’s zijn gemaakt van streekgebonden producten. Elke ochtend worden die op ambachtelijke wijze bereid door onze koks. De maaltijdmenu’s bestaan telkens uit een soep, een hoofdmaaltijd en een dessert.

De soepen en maaltijden zijn op te warmen in een microgolf, dankzij het speciale bord en de speciale soepkom.
Wilt u uw maaltijd warm laten bezorgen? Ook geen punt. Wij verpakken de maaltijd dan in een warmhoudbakje van aluminium.

Sommigen volgen een speciaal dieet en daar houden wij rekening mee. We passen indien nodig de maaltijden per persoon aan, om ervoor te zorgen dat u een maaltijd bezorgt krijgt die is afgestemd op uw dieet. Er is veel mogelijk, maar om precies te weten of we voor u de juiste aanpassingen kunnen doen, kunt u het beste naar ons bellen op 03 353 22 16.

De lekkere smaken van de oud-Vlaamse recepten beleeft u opnieuw bij Traiteur Gevers.

Woont u buiten Wilrijk?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.