Traiteur Gevers

De geschiedenis van Traiteur Gevers

Traiteur Gevers is een ambitieus familiebedrijf dat in 1993 werd opgericht door Mevrouw Maria Aerts. Zij specialiseerde zich in het bereiden van kwalitatief hoogstaande verse maaltijden die dagelijks thuis werden bezorgd. Doorheen de jaren kende Traiteur Gevers een gestage groei en evolueerde op deze manier tot een vaste waarde in het huis aan huis leveren van maaltijden.

Het idee groeide om dagelijks verse soep te leveren aan scholen en bedrijven. Gezien ons bedrijf kwaliteit hoog in het vaandel draagt werd ook dit een succes.

Aangezien wij strikt volgens het HACCP-systeem werken, kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen. Alle mogelijke aandacht wordt dan ook besteed aan hygiëne, betrouwbaarheid en een constante kwaliteit. Hiervoor worden regelmatig nieuwe investeringen gedaan.

De continuïteit van het bedrijf is gewaarborgd door het nageslacht van de oprichtster en onze medewerkers. Wij stellen als doel ons steeds verder te specialiseren in het ontwikkelen en produceren van smaakvolle kwaliteitsproducten.