Traiteur Gevers

Waar bezorgen wij maaltijden?

Onze verse maaltijden worden in de meeste randgemeentes van Antwerpen bezorgd. De gerechten worden elke dag bereid door professionele koks in de keuken van Traiteur Gevers. Een ambachtelijke maaltijd kan worden thuisbezorgd. Onze bezorgers zijn ook bereid een trap op te gaan om de maaltijden netjes bij u thuis op een verdieping hoger af te leveren.

Maaltijden thuisbezorgd in Antwerpen

Een heerlijke soep als voorgerecht, een hoofdmaaltijd van vis, vlees, groente en/of andere verse producten en een door de kok bereid nagerecht. Het zit allemaal in het maaltijdmenu die u kunt bestellen bij Traiteur Gevers. De soepen worden geleverd in een kom die u gemakkelijk kunt opwarmen in de microgolf. Sommigen kiezen er voor om de soep op te warmen in een pan op het vuur. Als u die dag wat soep over hebt, zijn ze ook goed in te vriezen om er de volgende dag nog eens van te genieten. Mochten er speciale wensen zijn – en mag u bijvoorbeeld geen vis – dan is hier altijd om een aanpassing te vragen. Deze dieetwens nemen we op in uw gegevensbestand, zodat we u vanaf dan telkens de juiste variatie van de maaltijd kunnen bezorgen. Het dessert is altijd iets om naar uit te kijken. Of dat nou een chocolademousse, een vanillepudding of een rijstpap is: het zijn echte Vlaamse grootmoeders-recepten die met de aandacht en liefde gemaakt zijn, waarmee u die ook opeet.

Andere gebieden waar wij maaltijden bezorgen

Wij bezorgen in veel districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.