Traiteur Gevers

Onze diensten

U kunt de maaltijd warm laten brengen, of koud op een porseleinen bord die u kunt opwarmen in de microgolf. De menu’s zijn gevarieerd en regelmatig worden streekgerechten opgenomen. Een maaltijd bestaat steeds uit soep, hoofdschotel en dessert. Deze worden dagelijks ambachtelijk bereid in onze keuken met verse producten.

De Vlaamse gerechten zijn een echte uit-grootmoeders-keuken-ervaring. Bovendien staat uw beleving centraal. Daarom bieden we onze maaltijden in vele variaties aan, zodat u er zelfs van kunt genieten als u een speciaal dieet volgt. 

U krijgt een vers diner bij u thuis bezorgd. Is het te moeilijk voor u om zelf te koken, heeft u geen tijd of heeft u gewoon goesting in een lekkere maaltijd, dan is Traiteur Gevers de perfecte oplossing. 

Ook voor drukke gezinnen is het handig een maaltijd te bestellen. Zo hebt u een gezonde maaltijd aan huis, waardoor u een hoop tijd bespaart.

De meeste voorgeschreven diëten zijn voor de koks van Traiteur Gevers mogelijk. Denk aan maaltijden zonder zout, zonder vet, zonder suiker en zelfs maag-en-darm-sparende dieten. 

Ook aangepaste maaltijden, zoals bij kauw- en slikproblemen zijn mogelijk.

Elke maand bij het verschijnen van het nieuwe maandmenu wordt, op basis van de gebruikte ingrediënten, per dag vastgesteld welke allergenen aanwezig zijn in de menu’s. Deze informatie ontlenen we aan de productspecificaties van onze leveranciers.

Allergenen zijn stoffen die bij sommige mensen allergische reacties veroorzaken. Het afweersysteem van ons lichaam beschermt ons tegen ziektekiemen, maar soms gaat er iets fout. Dan reageert het tegen stoffen waartegen het niet zou moeten reageren. Als die reactie duidelijk merkbaar is en milde tot ernstige lichamelijke ongemakken veroorzaakt, spreekt men van een allergische reactie voor die bepaalde stof. Bekende stoffen zijn:

Allergenen ei Allergenen Gluten Allergenen Lupine Allergenen Melk Allergenen Mosterd Allergenen Noten Allergenen Pinda's Allergenen Schaaldieren Allergenen Selderij Allergenen Sesamzaad Allergenen Soja Allergenen Vis Allergenen Weekdieren Allergenen Zwaveloxide

Download ons document ‘Allergenen info’, zodat we u kunnen informeren over welke allergenen in de gebruikte ingrediënten werden vermeld door de leveranciers.

Traiteur Gevers levert van maandag tot en met vrijdag tussen 09:30 uur en 13:00 uur. De maaltijd voor zaterdag of zondag wordt op vrijdag meegeleverd. De bezorging door de chauffeur van Traiteur Gevers is gratis. Indien u op een verdieping woont, komen wij graag naar boven. Geen verplichte weekafname, u bepaalt zelf op welke dag u een maaltijd wilt.