Traiteur Gevers

Onze diensten

Met de beste, verse producten bereiden wij dagelijks gezonde, gevarieerde maaltijden bestaande uit  soep, hoofdschotel en dessert. De herkenbare, traditionele Vlaamse keuken is het uitgangspunt voor ons menu. Ook streekgerechten zal u daar regelmatig in terug vinden. En op feestdagen krijgt ook ons menu een feestelijk tintje.

U kan de maaltijd warm of koud laten leveren.

 Indien koud dan is de hoofdschotel geserveerd op een porseleinen bord. U kan deze zo in de microgolf opwarmen. 

U bepaalt zelf op welke dag u een maaltijd wenst. Maaltijden bestellen kan iedere dag tot 16.00 u voor levering op de volgende dag, op vrijdag tot 15.00 u voor levering op maandag.

Uiteraard is de bezorging gratis en woont u op een verdieping dan brengt de bezorger de maaltijd graag naar boven.

Is het door omstandigheden, misschien tijdelijk, te moeilijk voor u om voor u zelf te koken? Heeft u een druk gezin, te weinig tijd om te koken? Of wil u het uzelf gemakkelijk maken en toch van een evenwichtige, gezonde maaltijd genieten? Dan is Traiteur Gevers de oplossing.

De meeste voorgeschreven diëten zijn voor de koks van Traiteur Gevers geen enkel probleem. Denk aan maaltijden zonder zout, zonder vet, zonder suiker en zelfs maag-en-darm-sparende diëten. 

Ook aangepaste maaltijden, zoals bij kauw- en slikproblemen zijn mogelijk.

Traiteur Gevers levert van maandag tot en met vrijdag tussen 09:30 uur en 13:00 uur. De maaltijd voor zaterdag of zondag wordt op vrijdag meegeleverd. De bezorging door de chauffeur van Traiteur Gevers is gratis. Indien u op een verdieping woont, komen wij graag naar boven. Geen verplichte weekafname, u bepaalt zelf op welke dag u een maaltijd wilt.