Traiteur Gevers

Voor wie zijn de soepen?

De verse dagsoepen van Traiteur Gevers zijn voor iedereen. Vaak zien we dat bedrijven, scholen of andere organisaties een aantal liter bestellen voor in de kantine.

Soepen voor scholen

Voor basisscholen, middelbare scholen en universiteiten kan het interessant zijn soepen uit de delen aan de leerlingen en leraren. De gezonde hap zorgt ervoor dat uw personeel en leerlingen geconcentreerd blijven. Soep is namelijk een betrouwbare bron van mineralen en vitamines. Door de verse en streekgebonden ingrediënten die dagelijks gebruikt worden in de unieke Vlaamse recepten, heb je een soep die gewaardeerd wordt door de hele school. Bovendien worden onze soepen vooral warm geleverd omdat het meestal ’s middags gegeten wordt. Zo kunt u het in één keer inschenken.

Bekijk hier een video van een basisschool die onze soepen dagelijks serveert:

Soepen voor bedrijven en organisaties

Bedrijven hebben dagelijks baat bij een verse soep voor het personeel. Uw medewerkers presteren beter met gezonde voeding. De soepen van Traiteur Gevers zijn elke dag vers gemaakt met streekgebonden producten. Er zijn ook bedrijven die buiten kantooruren mensen aan het werk hebben. Dan is het raadzaam om de soep koud te bestellen. Dit heeft hygienische voordelen en bovendien voorkomt het dat de soep zuur wordt: warme soep in een thermos laten staan is niet goed.

We bieden ook een hot pot aan, waarmee u soep langer warm blijft. Informeer naar de mogelijkheden door te bellen naar 03/353 22 16