Traiteur Gevers

Ambachtelijk bereide soepen

Met de beste, verse producten bereiden wij dagelijks  ambachtelijke, gezonde soepen op basis van veelal streekgebonden ingrediënten. De herkenbare, traditionele Vlaamse keuken is het uitgangspunt. Ons soepmenu is gevarieerd en aangepast aan de seizoenen. 

U kan de soep warm of koud laten leveren. Een koude levering is vooral geschikt wanneer de gebruikers op verschillende tijden, eventueel buiten kantooruren de soep moeten kunnen consumeren. Een warme levering is meer aangewezen wanneer de soep op hetzelfde tijdstip door iedereen op de locatie wordt gebruikt. De keuze is aan u.

U bepaalt ook zelf op welke dag u een soep geleverd wil hebben. Bestellen kan iedere dag tot 16.00 u voor levering op de volgende dag, op vrijdag tot 15.00 u voor levering op maandag. De soep wordt in de ochtend geleverd. Onze bezorgers zijn al vroeg op pad, vanaf 8.00 u. Uiteraard is de bezorging gratis.

Soepen voor scholen

Vele onderwijsinstellingen focussen op gezonde voeding. In basisscholen,  middelbare scholen en ook het  hoger onderwijs waarderen ze onze verse soepen. Zowel leerlingen, studenten als leraren. Soep is een bron van noodzakelijke mineralen en vitaminen. Een heerlijke kop soep brengt een extra stukje gezelligheid bij de pauze of de lunch en levert energie om je later weer beter te kunnen concentreren. Indien de soep enkel bij de lunch wordt gegeten is een warme levering wellicht eerder aangewezen.

Soepen voor bedrijven en organisaties

Diverse bedrijven, kantoren en openbare besturen bestellen soep voor hun werknemers. Hetzij voor bij de lunch of voor bij een welverdiende pauze. Ook hier zijn onze soepen een gezonde bron van energie en een beetje extra gezelligheid. Daarna kan iedereen weer met goede zin en “focus on the job” aan de slag.

Neem contact met ons op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken m.b.t. hoe, waar geleverd kan worden: welke locatie, koud of warm, etc.  We bieden ook een hot pot aan, waarmee uw soep langer warm blijft. Informeer naar de mogelijkheden door te bellen naar 03/353 22 16

Lees onze praktische soepservicebrochure

Wil je meer weten over ons?