Traiteur Gevers

Over ons

Download PDF

Traiteur Gevers is een ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in het bereiden van kwalitatief hoogstaande verse maaltijden die dagelijks aan huis worden bezorgd. Daarnaast bereidt en levert Traiteur Gevers soep aan bedrijven en scholen.

In meer dan 20 jaar is ons bedrijf uitgegroeid tot een vaste waarde in het aan huis, op locatie, leveren van maaltijden en soepen. Dankzij de hoge en constante kwaliteit van onze producten en service, mogen wij ons verheugen in een groeiende en trouwe klantenkring.

“Onze producten zijn ambachtelijk  bereide, traditionele, seizoensgebonden gerechten. Dagvers, smaakvol gepresenteerd en met zorg geleverd!” Sommige klanten kiezen vrijwillig voor het gemak en de luxe van onze maaltijdservice. Anderen zijn door omstandigheden, gebrek aan tijd of fysieke beperkingen – eventueel tijdelijk – niet meer in de mogelijkheid om zelf nog een warme maaltijd te bereiden.

Onder de vaste klanten van onze soepservice zijn zowel kleine als grote ondernemingen, openbare besturen en diverse typen scholen en opleidingen te vinden.

 De keuze voor een kant en klare maaltijd aan huis is wellicht in eerste instantie uit nood geboren, maar mag geen keuze voor minder zijn. Integendeel, het bestellen van de warme maaltijd van Traiteur Gevers is een keuze voor luxe en kwaliteit.

Onze soepservice klanten moeten behalve op de culinaire kwaliteit kunnen rekenen op betrouwbaarheid en service. De klant moet in het menu de dagelijkse keuken herkennen gebaseerd op gezonde evenwichtige voedingsprincipes. Het menu is grotendeels streekgebonden, gebaseerd op de Vlaamse keuken en volgt de seizoenen. Op de traditionele feestdagen krijgt het menu een extra feestelijk tintje.

De maaltijden en soepen worden op ambachtelijke wijze bereid. De gerechten worden op basis van traditionele recepten bereid in onze eigen keuken. Er worden de beste, verse ingrediënten gebruikt van zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare leveranciers. Traditionele recepten en verse ingrediënten vormen de kern van onze visie op koken. Koken zoals de klant het zelf zou hebben gedaan om een smaakvolle, gezonde en evenwichtige maaltijd of een verkwikkende soep op tafel te zetten. 

Daarbij maken wij gebruik van moderne technologie in onze keuken. Deze komt enkel de culinaire kwaliteit, de voedingswaarde en de voedselveiligheid ten goede. We streven voortdurend naar technologische verbetering in functie van de kwaliteit van ons product.

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Dit wordt weerspiegeld in de grote mate aan flexibiliteit m.b.t. bestelling en levering. Een correcte, hoffelijke en behulpzame houding maakt deel uit van ons product. We staan open voor kritiek en nemen deze sérieus.

Een correcte, hoffelijke en behulpzame houding van alle medewerkers kenmerkt ook het arbeidsklimaat in het bedrijf. Het leveren van een product van hoogstaande kwaliteit vereist hart voor de zaak en een gezamenlijke inspanning.

Nog vragen? Neem contact met ons op.

    Download PDF