Traiteur Gevers

Waar bezorgen wij?

Wij bezorgen onze verse soepen in de meeste randgemeentes van Antwerpen. Handig voor scholen, bedrijven en andere organisaties.

Levering verse soep in Antwerpen

Onze maaltijdbedelers zijn vanaf 08:00 uur op pad om alle soepen af te leveren bij onze klanten. U bent dus al vroeg op de dag voorzien van de lekkere soepen. Het is voor de maaltijdbedelers overigens geen punt de soepen netjes binnen te brengen bij het bedrijf of de school.

De kwaliteitssoepen van Traiteur Gevers worden elke dag in de vroegte op ambachtelijke wijze bereid door onze professionele koks. We gebruiken veel streekgebonden ingrediënten in de soepen. De recepten zijn uit grootmoeders tijd. Een echt oud-Vlaamse belevenis. Elke maand verschijnen er weer nieuwe recepten op het menu. Daarbij wordt altijd rekening gehouden met de seizoenen.

De soepen kunnen warm geleverd worden, in een thermoskan die de soep warm houdt. Ook is het mogelijk de soepen te laten leveren in een koude verpakking. Dat is handig wanneer u die op een later moment zelf wil kunnen opwarmen. De soepen zijn ook goed in te vriezen, mocht u wat over houden.

De thermoskannen en emmers van de soepen zijn beschikbaar in 6 liter en 10 liter. Maar geen zorgen; wij vullen het aantal liter dat u nodig hebt. Of dat nou 5 of 300 liter is. Wij bezorgen het met liefde.

De gebieden waar wij soepen bezorgen

Mijn gemeente staat er niet bij

Staat uw gemeente er niet bij, maar wilt u wel van onze soepen genieten? Bel ons, misschien is er iets mogelijk!

Bel ons op 03/353 22 16