Traiteur Gevers

Wijnegem (2110)

Wij leveren onze maaltijdmenu’s ook in Wijnegem. En het is voor de maaltijdbedelers een graag gedane taak om een trapje op te lopen, als u een verdieping hoger woont. Zo krijgt u uw maaltijd netjes bij uw voordeur geleverd. Wist u trouwens dat onze gerechten dagelijks ambachtelijk en vers bereid worden?

Bezorging maaltijden in Wijnegem

Een maaltijdmenu bestaat uit een soep, een hoofdmaaltijd en een dessert.

De soep opwarmen is heel eenvoudig. Dat komt, doordat de meegeleverde soepkommen bestand zijn tegen de microgolf. Natuurlijk kunt u in plaats daarvan ook de soep opwarmen in een pannetje op het vuur. Hebt u wat over? Gooi de soep dan niet weg, maar vries deze in. Zo kunt u er een volgende dag nog eens van kunt genieten.

Kiest u liever voor een warme maaltijd? Dat kan ook. De maaltijden worden dan in speciale aluminumbakjes geleverd, waardoor de gerechten keurig warm blijven.

Voor iedereen die een speciaal dieet volgt, doen wij ons best om de maaltijd naar de dieetwensen aan te passen. Vele aanpassingen zijn mogelijk. Om precies te weten of we voor u de juiste aanpassingen kunnen doen, kunt u het beste naar ons bellen op 03 353 22 16.

Die heerlijke smaken van de oud-Vlaamse gerechten, beleeft u opnieuw bij Traiteur Gevers.

Woont u buiten Wijnegem?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.