Traiteur Gevers

Merksem (2170)

U woont in Merksem en wilt een verse maaltijd bestellen. Geen zorgen: Traiteur Gevers bezorgt ook aan uw huis in Merksem. De maaltijdbedelers lopen zelfs een trap op als u een verdieping hoger woont.

Maaltijd bezorging in Merksem

De maaltijden zijn in de ochtend bereid, met verse streekgebonden producten. ’s Middags worden deze bij u afgeleverd. Verser kan het bijna niet.

De soep is op te warmen in de microgolf, dankzij de speciale soepkommen waarin wij de soepen leveren. U kunt natuurlijk ook de soep overkappen in een pannetje, zodat u deze op het vuur kunt verwarmen. Een paar dagen later ervan genieten is ook eenvoudig: de soepen van Traiteur Gevers kunnen gewoon in de vriezer.

De maaltijden kunnen meestal aangepast worden aan uw dieetwensen. Denk bijvoorbeeld aan zoutloos, vetarm of suikervrij. Voor een goede voorlichting van de mogelijkheden kunt u telefonisch contact met ons op te nemen. Bel daarvoor naar 03 353 22 16.

Vlaamse gerechten zoals uw grootmoeder die maakte. Dat is telkens opnieuw genieten bij Traiteur Gevers.

Woont u buiten Merksem?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.