Traiteur Gevers

’s Gravenwezel. (2970)

Geen zorgen, deze traiteur bezorgd ook in ’s Gravenwezel.

Onze gerechten worden dagelijks bereid door koks in onze keuken. Deze maaltijden zijn ambachtelijk en kunnen thuisbezorgd worden. Voor onze bezorgers is het geen probleem een trap op te gaan om de maaltijden bij uw voordeur af te leveren.

Deze traiteur bezorgt maaltijden in ’s Gravenwezel

De menu’s bestaan altijd uit een voorgerecht, een hoofdmaaltijd en een dessert. De maaltijdmenu’s zijn gemaakt met verse streekproducten op de dag van bezorging.

Wilt u uw soep opwarmen in de microgolf? Dat kan, want we leveren de soepen in speciale kommen die bestand zijn tegen de magnetron. Of anders de soep opwarmen in een pannetje op het vuur? De soep kapt u gemakkelijk over en zo kunt u de soep lekker opwarmen. Als u soep over hebt is onze tip: vries deze in, zodat u er de volgende dag nog eens van kunt genieten.

Sommige van onze klanten hebben een aangepast menu, omdat ze een dieet volgen. Vele aanpassingen zijn mogelijk. Denk aan zonder zout of zonder vet. Om precies te weten of we voor u de juiste aanpassingen kunnen doen, kunt u het beste naar ons bellen op 03 353 22 16.

De recepten stammen af van grootmoederstijd. De oud-Vlaamse smaken beleefd u opnieuw dankzij Traiteur Gevers.

Woont u buiten ’s Gravenwezel?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.