Traiteur Gevers

Borgerhout (2018, 2060 en 2140)

Traiteur Gevers levert ook de maaltijden bij u thuis in Borgerhout af, zelfs als u een verdieping hoger woont. De maaltijdbedelers lopen tot met plezier aan uw eigen voordeur. Wist u overigens dat onze menu’s elke dag vers bereid worden? Een ambachtelijke maaltijd, heerlijk genieten.

Wilt u een maaltijd laten bezorgen in Borgerhout?

De streekgebonden menu’s bestaan uit een soep, een hoofdmaaltijd en een dessert. De soep opwarmen is heel eenvoudig dankzij de meegeleverde soepkommen, die bestand zijn tegen de microgolf. Uiteraard kunt u in plaats daarvan ook de soep opwarmen in een pan. Hebt u wat soep over, dan is het handig deze in te vriezen. Zo geniet u er de volgende dag nog eens van! Volgt u een speciaal dieet? Neem dan telefonisch contact met ons op voor een goede voorlichting. Een scala aan maaltijd-aanpassingen is mogelijk. Denk aan zonder vet of zonder zout. Om precies te weten of we voor u de juiste aanpassingen kunnen doen, kunt u het beste naar ons bellen op 03 353 22 16. De lekkere smaken van de oud-Vlaamse recepten beleeft u opnieuw bij Traiteur Gevers.

Woont u buiten Borgerhout?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.