Traiteur Gevers

St-Job-In’t-Goor (2960)

Wij leveren onze maaltijdmenu’s ook in St-Job-In’t-Goor. Het is voor ons altijd een plezier de maaltijd netjes aan uw voordeur af te leveren. Al woont u een verdieping hoger, dan zullen wij gewoon de trap pakken om u de maaltijden netjes op aan de voordeur af te leveren.

Maaltijd bezorging in St-Job-In’t-Goor

Vroeg in de ochtend bereiden onze koks op ambachtelijke wijze de verse maaltijden voor u. Hierbij wordt gebruik gemaakt van streekgebonden producten. Een maaltijdmenu bestaat telkens uit:

  • Soep
  • Hoofdmaaltijd
  • Dessert

We leveren de maaltijdmenu’s in zowel koud als warm. U kunt dus kiezen wat u het handigst vindt. De koude maaltijden wordt geleverd op een speciaal bord – en de soep in een speciale kom – die geschikt is voor de microgolf.

TIP: Als u soep over hebt, gooi deze dan niet weg, maar vries het in. Een volgende dag kunt u die prima weer opwarmen en nog eens genieten.

Wij passen maaltijden aan, als u een bepaald dieet volgt. Denk aan suikervrij, vetarm en/of zoutloos. Er zijn nog veel meer dieetopties. Voor een goede voorlichting van de mogelijkheden kunt u telefonisch contact met ons op te nemen. Bel daarvoor naar 03 353 22 16.

De verse gerechten uit de tijd van uw grootmoeder. Die bestel je gewoon bij Traiteur Gevers.

Woont u buiten St-Job-In’t-Goor?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.