Traiteur Gevers

Halle (2980)

Een verse maaltijd, gemaakt met streekgebonden producten. Wij leveren ze ook in Halle. En woont u een verdieping hoger? Dat is voor onze maaltijdbedelers geen enkel probleem. Zij lopen met liefde een trap op, om uw maaltijdmenu aan uw deur af te leveren.

Maaltijden bestellen in Halle

Zo’n maaltijd van Traiteur Gevers wordt in de ochtend met verse streekgebonden ingrediënten bereid, en in de middag bij u thuis gebracht. De maaltijd bestaat uit een soep, een hoofdmaaltijd en een dessert.

U kunt eenvoudig de soep opwarmen in de microgolf, omdat de soepen geleverd worden in kunststoffen kommen. En anders kunt u ook de soep overkappen in een pannetje op het vuur. Ook is het prima mogelijk de soep in te vriezen en later op te warmen.

We passen de maaltijd op aanvraag aan, naar dieetwensen. Zo mogen sommigen geen zout en bestellen daarom hun maaltijd zoutloos. Voor een goede voorlichting van de mogelijkheden kunt u telefonisch contact met ons op te nemen. Bel daarvoor naar 03 353 22 16.

Vlaamse gerechten zoals uw grootmoeder die maakte. Telkens opnieuw genieten bij Traiteur Gevers.

Woont u buiten Halle?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.