Traiteur Gevers

Schoten (2900)

We maken verse maaltijden en leveren deze met plezier af in Schoten. Zelfs als u een verdieping hoger woont, is dat geen probleem: wij leveren de maaltijd gewoon netjes bij uw voordeur af.

Wij bezorgen ook in Schoten onze maaltijden

De maaltijden worden elke ochtend op ambachtelijke wijze bereid door onze koks. Zo’n maaltijdmenu bestaat uit een soep, hoofdmaaltijd en dessert. Een heerlijk en voedzaam menu.

We leveren de maaltijden in verschillende varianten. Denk aan een warm-geleverde maaltijd, maar ook aan een maaltijd op een speciaal bord, dat geschikt is voor de microgolf. Evenals de hoofdmaaltijden, leveren we de soepen ook in een speciale kom, zodat u die in de magnetron kunt verwarmen.

Als u een speciale aanpassing nodig hebt, omdat u bijvoorbeeld zoutloos of vetarm eet, dan passen wij uw maaltijd daarop aan. Voor een goede voorlichting van de mogelijkheden kunt u telefonisch contact met ons op te nemen. Bel daarvoor naar 03 353 22 16.

De ambachtelijke gerechten uit uw grootmoederstijd. Die bestel je gewoon bij Traiteur Gevers.

Woont u buiten Schoten?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.