Traiteur Gevers

Edegem (2650)

Een verse maaltijd afgeleverd aan uw deur in Edegem. Dat klinkt als een goed plan. Traiteur Gevers verzorgt dit graag voor u. De maaltijdbedelers lopen ook een trap op, om uw maaltijd netjes bij uw voordeur af te leveren.

Maaltijd levering in Edegem

De maaltijdmenu’s van Traiteur Gevers – bestaande uit een soep, een hoofdmaaltijd en een dessert – worden in de ochtend vers bereid, en in de middag bij u thuis gebracht.

De soepen zijn op 2 manieren op te warmen. Ofwel in een pan op het vuur of, dankzij de kunststoffen kommen, in de microgolf. Het is ook mogelijk de soep in te vriezen en die een andere dag op te warmen.

We bieden de maaltijden aan in vele variaties aan diëten. Sommigen kiezen voor een grotere portie, of juist een kleinere. Anderen mogen geen zout en bestellen hun maaltijd zoutloos. Voor een goede voorlichting is het raadzaam telefonisch contact met ons op te nemen. Bel daarvoor naar 03 353 22 16.

Vlaamse recepten, zoals u die kent van vroeger, bij Traiteur Gevers.

Woont u buiten Edegem?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.