Traiteur Gevers

Berchem (2600)

De maaltijden worden ook gewoon bij u in Berchem geleverd. Wel zo fijn.

Bovendien is het voor onze bezorgers geen probleem een trap op te gaan en zo de maaltijden bij uw voordeur af te leveren. Wist u trouwens dat onze gerechten dagelijks vers bereid worden? En die ambachtelijke maaltijden worden gewoon bij u thuis bezorgd.

Een warme of koude maaltijd in Berchem

Een maaltijd menu bestaat uit een voorgerecht, een hoofdmaaltijd en een dessert. Er worden altijd verse streekproducten gebruikt, dus dat is smullen.

Een soep opwarmen is trouwens geen punt. Omdat de meegeleverde soepkommen bestand zijn tegen de microgolf, warmt u die gemakkelijk op. Natuurlijk kunt u in plaats daarvan ook de soep opwarmen in een pannetje op het vuur. En dan nog een handige tip: de soep is prima in te vriezen, zodat u er de volgende dag nog eens van kunt genieten.

Volgt u een speciaal dieet? Dan raden we aan contact op te nemen. Vele aanpassingen zijn mogelijk. Denk aan zonder zout of zonder vet. Om precies te weten of we voor u de juiste aanpassingen kunnen doen, kunt u het beste naar ons bellen op 03 353 22 16.

De heerlijke smaken van de oud-Vlaamse recepten beleeft u opnieuw bij Traiteur Gevers.

Woont u buiten Berchem?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.