Traiteur Gevers

Vremde (2531)

De maaltijdmenu’s worden ook gewoon bij u in Vremde geleverd.

Overigens is het voor onze bezorgers geen probleem een trap op te gaan en zo de ambachtelijke maaltijden aan uw voordeur af te geven. Wist u trouwens dat onze gerechten dagelijks vers bereid worden?

Een warme of koude maaltijd in Vremde

Een maaltijdmenu bestaat uit een soep, een hoofdmaaltijd en een dessert.

Een soep opwarmen is trouwens heel gemakkelijk. Omdat de meegeleverde soepkommen bestand zijn tegen de microgolf, warmt u die gemakkelijk op. Natuurlijk kunt u in plaats daarvan ook de soep opwarmen in een pannetje op het vuur. En dan nog een handige tip: de soep is prima in te vriezen, zodat u er de volgende dag nog eens van kunt genieten.

Kiest u liever voor een warme maaltijd? Dat kan ook. De maaltijden worden dan in speciale aluminumbakjes geleverd, waardoor de gerechten keurig warm blijven.

Eet u zoutloos, vetarm, suikervrij of volgt u een ander dieet? Dan raden we aan contact op te nemen. Vele aanpassingen zijn mogelijk. Om precies te weten of we voor u de juiste aanpassingen kunnen doen, kunt u het beste naar ons bellen op 03 353 22 16.

Die heerlijke smaken van de oud-Vlaamse gerechten, beleeft u opnieuw bij Traiteur Gevers.

Woont u buiten Vremde?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.