Traiteur Gevers

Wommelgem (2110 en 2160)

Deze traiteur van ambachtelijke maaltijden rijdt ook rond in Wommelgem, om de maaltijden bij u thuis af te leveren. En als u een treetje hoger woont, dan gaan onze maaltijdbedelers met liefde naar boven, zodat ook u uw maaltijd netjes bij uw voordeur krijgt afgeleverd.

Maaltijdlevering in Wommelgem

Iedere ochtend werken de koks van Traiteur Gevers op ambachtelijke wijze aan verse maaltijden. Deze worden diezelfde middag al bij u thuis afgeleverd. Een maaltijdmenu bestaat uit een soep, een hoofdmaaltijd en een dessert.

De soepen en maaltijden zijn op te warmen in een microgolf, dankzij het speciale bord en de speciale soepkom.
Wilt u uw maaltijd warm laten bezorgen? Ook geen punt. Wij verpakken de maaltijd dan in een warmhoudbakje van aluminium.

Er zijn mensen die een aangepast menu nodig hebben, zoals zoutloos of vetarm. Wij streven naar een zo goed mogelijke maaltijd voor iedereen. Er zijn veel dieet-aanpassingen mogelijk, maar om precies te weten of we voor u de juiste aanpassingen kunnen doen, kunt u het beste naar ons bellen op 03 353 22 16.

De lekkere smaken van de oud-Vlaamse recepten beleeft u opnieuw bij Traiteur Gevers.

Woont u buiten Wommelgem?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.