Traiteur Gevers

Deurne (2100 en 2140)

Deze traiteur bezorgd verse maaltijden in Deurne. Sterker nog, Traiteur Gevers bezorgd 5 dagen per week maaltijden die dezelfde ochtend ambachtelijk bereid zijn. De maaltijdbedelers lopen ook een trap op, om de maaltijden aan uw voordeur te bezorgen.

Maaltijdenbezorging in Deurne

De maaltijden van Traiteur Gevers – bestaande uit een soep, een hoofdmaaltijd en een dessert – worden elke ochtend vers gemaakt, en ’s middags al bij u thuis geleverd.

De soepen zijn op twee manieren op te warmen. In een pan op het vuur of, dankzij de speciale kommen, in de microgolf. Overigens kunt u ook de soep invriezen, zodat u er een andere dag van kunt genieten.

We bieden de maaltijden aan in vele dieetvariaties. Sommigen kiezen voor een grotere portie, of juist een kleinere. Anders mogen geen zout en bestellen hun maaltijd zoutloos. Voor een goede voorlichting is het raadzaam telefonisch contact met ons op te nemen. Bel daarvoor naar 03 353 22 16.

Vlaamse recepten, zoals u die vroeger al proefde. Te bestellen bij Traiteur Gevers.

Woont u buiten Deurne?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.