Traiteur Gevers

Ekeren (2030, 2130 en 2180)

Woont u in Ekeren en wilt u daar een verse maaltijd laten bezorgen? Dan bent u bij Traiteur Gevers aan het goede adres. Onze maaltijdbedelers brengen deze maaltijdmenu’s graag bij u aan de deur, zelfs als u een verdieping hoger woont.

Maaltijd laten bezorgen in Ekeren

De maaltijdmenu’s van Traiteur Gevers bestaan uit een soep, een hoofdmaaltijd en een dessert. Elke maaltijd wordt ’s ochtends vers bereid met streekgebonden producten. Zodat we die in de middag bij u kunnen afleveren.

Speciaal aan de soepkom is, dat u deze in de microgolf kunt zetten. Daardoor is het enorm eenvoudig geworden om de soep op te warmen. Uiteraard kunt ook altijd nog een pannetje op het vuur zetten en de soep overkappen. Bovenal is de soep in te vriezen, waardoor u er op elk gekozen moment van kunt genieten.

We bieden de maaltijden aan in vele variaties aan diëten. Sommigen kiezen voor een grotere of kleinere portie. Anderen mogen geen suiker en bestellen hun maaltijd suikervrij. Voor een goede voorlichting is het verstandig telefonisch contact met ons op te nemen. Bel daarvoor naar 03 353 22 16.

Vlaamse recepten, zoals u die kent van vroeger, bij Traiteur Gevers.

Woont u buiten Ekeren?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.