Traiteur Gevers

Borsbeek (2150)

U woont in Borsbeek en u wilt een verse en ambachtelijke maaltijd laten bezorgen. Dan schakel je Traiteur Gevers in, want wij bezorgen daar!  Onze maaltijdbedelers gaan zelfs tot uw eigen voordeur als u een verdieping hoger woont.

Een maaltijdmenu laten bezorgen in Borsbeek?

De menu’s bestaan uit een soep, een hoofdmaaltijd en een dessert en zijn bovendien gemaakt van verse streekgebonden producten.

De soep opwarmen is heel eenvoudig dankzij de meegeleverde soepkommen, die bestand zijn tegen de microgolf. Uiteraard kunt u in plaats daarvan ook de soep opwarmen in een pan. Hebt u wat soep over, dan is het handig deze in te vriezen. Zo geniet u er de volgende dag nog eens van!

Volgt u een speciaal dieet? Neem dan telefonisch contact met ons op voor een goede voorlichting. Een scala aan maaltijd-aanpassingen is mogelijk. Denk aan zonder vet of zonder zout. Om precies te weten of we voor u de juiste aanpassingen kunnen doen, kunt u het beste naar ons bellen op 03 353 22 16.

De lekkere smaken van de oud-Vlaamse recepten beleeft u opnieuw bij Traiteur Gevers.

Woont u buiten Borsbeek?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.