Traiteur Gevers

Emblem (2520)

Een maaltijd, vers gemaakt en geleverd in Emblem. Traiteur Gevers doet dit met liefde voor u. Onze maaltijdbedelers lopen ook een trap op als u een verdieping hoger woont, zodat uw maaltijd bij uw voordeur wordt afgeleverd.

Een maaltijdmenu geleverd in Emblem

Zo’n maaltijd van Traiteur Gevers wordt in de ochtend met verse streekgebonden ingrediënten bereid, en in de middag bij u thuis gebracht. De maaltijd bestaat uit een soep, een hoofdmaaltijd en een dessert.

De soep is goed op te warmen in de microgolf, dankzij de kunststoffen kommen waarin het geleverd wordt. Natuurlijk kunt u ook de soep overkappen in een pan, om die vervolgens op het vuur op te warmen. Invriezen is geen enkel probleem, zodat u de soep een andere dag kunt opeten.

De maaltijden worden op aanvraag in verscheidene diëten gemaakt. Zo mogen sommigen geen zout en bestellen hun maaltijd zoutloos. Voor een goede voorlichting van de mogelijkheden kunt u telefonisch contact met ons op te nemen. Bel daarvoor naar 03 353 22 16.

Vlaamse recepten zoals uw grootmoeder die maakte. Opnieuw genieten bij Traiteur Gevers.

Woont u buiten Emblem?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.