Traiteur Gevers

Boechout (2530 en 2531)

Traiteur Gevers levert ook de maaltijden bij u thuis in Boechout af. Woont u een verdieping hoger? Dat is voor onze maaltijdbedelers geen enkel probleem. Ze lopen tot aan uw eigen voordeur. Wist u al dat onze maaltijdmenu’s elke dag vers gemaakt worden? En die ambachtelijke gerechten worden met liefde bij u thuis bezorgd.

In Boechout een maaltijdmenu bezorgen?

De streekgebonden menu’s bestaan uit een soep, een hoofdmaaltijd en een dessert. Zo’n soep opwarmen is overigens heel gemakkelijk. Omdat de meegeleverde soepkommen bestand zijn tegen de microgolf, warmt u die gemakkelijk op. Natuurlijk kunt u in plaats daarvan ook de soep opwarmen in een pannetje op het vuur. En dan nog een handige tip: de soep is prima in te vriezen, zodat u er de volgende dag nog eens van kunt genieten. Volgt u een speciaal dieet? Neem dan telefonisch contact met ons op voor een goede voorlichting. Een scala aan maaltijd-aanpassingen is mogelijk. Denk aan zonder vet of zonder zout. Om precies te weten of we voor u de juiste aanpassingen kunnen doen, kunt u het beste naar ons bellen op 03 353 22 16. De lekkere smaken van de oud-Vlaamse recepten beleeft u opnieuw bij Traiteur Gevers.

Woont u buiten Boechout?

Wij bezorgen ook in districten en deelgemeenten van Antwerpen. Klik op één van de volgende gemeentes om te lezen of we bij u bezorgen.