Traiteur Gevers

Gevers: "Kwaliteit staat hoog in het vaandel."

Traiteur Gevers is een ambitieus familiebedrijf dat in 1993 werd opgericht door Mevrouw Maria Aerts. Zij specialiseerde zich in het bereiden van kwalitatief hoogstaande verse maaltijden die dagelijks thuis werden bezorgd. Doorheen de jaren kende Traiteur Gevers een gestage groei en evolueerde op deze manier tot een vaste waarde in het huis aan huis leveren van maaltijden.

Het idee groeide om dagelijks verse soep te leveren aan scholen en bedrijven. Gezien ons bedrijf kwaliteit hoog in het vaandel draagt werd ook dit een succes.

Aangezien wij strikt volgens het HACCP-systeem werken, kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen. Alle mogelijke aandacht wordt dan ook besteed aan hygiëne, betrouwbaarheid en een constante kwaliteit. Hiervoor worden regelmatig nieuwe investeringen gedaan.

De continuïteit van het bedrijf is gewaarborgd door het nageslacht van de oprichtster en onze medewerkers. Wij stellen als doel ons steeds verder te specialiseren in het ontwikkelen en produceren van smaakvolle kwaliteitsproducten.

Waarom gebruiken we Lorem Ipsum?

Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een pagina, afgeleid wordt door de tekstuele inhoud. Het belangrijke punt van het gebruik van Lorem Ipsum is dat het uit een min of meer normale verdeling van letters bestaat, in tegenstelling tot “Hier uw tekst, hier uw tekst” wat het tot min of meer leesbaar nederlands maakt. Veel desktop publishing pakketten en web pagina editors gebruiken tegenwoordig Lorem Ipsum als hun standaard model tekst, en een zoekopdracht naar “lorem ipsum” ontsluit veel websites die nog in aanbouw zijn. Verscheidene versies hebben zich ontwikkeld in de loop van de jaren, soms per ongeluk soms expres (ingevoegde humor en dergelijke).

Waar kan ik het vinden?

Er zijn vele variaties van passages van Lorem Ipsum beschikbaar maar het merendeel heeft te lijden gehad van wijzigingen in een of andere vorm, door ingevoegde humor of willekeurig gekozen woorden die nog niet half geloofwaardig ogen. Als u een passage uit Lorum Ipsum gaat gebruiken dient u zich ervan te verzekeren dat er niets beschamends midden in de tekst verborgen zit. Alle Lorum Ipsum generators op Internet hebben de eigenschap voorgedefinieerde stukken te herhalen waar nodig zodat dit de eerste echte generator is op internet. Het gebruikt een woordenlijst van 200 latijnse woorden gecombineerd met een handvol zinsstructuur modellen om een Lorum Ipsum te genereren die redelijk overkomt. De gegenereerde Lorum Ipsum is daardoor altijd vrij van herhaling, ingevoegde humor of ongebruikelijke woorden etc.

Contactformulier