Traiteur Gevers

Onze diensten

Traiteur Gevers is een ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in het bereiden van kwalitatief hoogstaande verse maaltijden die dagelijks aan huis worden bezorgd. Daarnaast bereidt en levert Traiteur Gevers soep aan bedrijven en scholen.

In meer dan 20 jaar is ons bedrijf uitgegroeid tot een vaste waarde in het aan huis, op locatie, leveren van maaltijden en soepen. Dank zij de hoge en constante kwaliteit van onze producten en service, mogen wij ons verheugen in een groeiende en trouwe klantenkring.

Onze producten zijn ambachtelijk bereidde, traditionele, seizoensgebonden gerechten, dagvers, smaakvol gepresenteerd en met zorg geleverd!
John Doe
Designer

De klantenkring is divers. Sommige maaltijdklanten kiezen vrijwillig voor het gemak, de luxe. Anderen zijn door omstandigheden, gebrek aan tijd, fysieke beperkingen – eventueel tijdelijk – niet meer in de mogelijkheid om zelf nog een warme maaltijd te bereiden.

Onder de vaste klanten van onze soepservice zijn zowel kleine als grote ondernemingen, openbare besturen en diverse typen scholen en opleidingen te vinden.

Ook al is de keuze wellicht in eerste instantie uit nood geboren, de keuze voor een kant en klare maaltijd aan huis bezorgd mag geen keuze voor minder zijn. In tegendeel het bestellen van de warme maaltijd van Traiteur Gevers is een keuze voor luxe en kwaliteit.

Elke maand bij het verschijnen van het nieuwe maandmenu wordt, op basis van de gebruikte ingrediënten, per dag vastgesteld welke allergenen aanwezig zijn in de menu’s. Deze informatie ontlenen we aan de productspecificaties van onze leveranciers.

Allergenen zijn stoffen die bij sommige mensen allergische reacties veroorzaken. Het afweersysteem van ons lichaam beschermt ons tegen ziektekiemen, maar soms gaat er iets fout. Dan reageert het tegen stoffen waartegen het niet zou moeten reageren. Als die reactie duidelijk merkbaar is en milde tot ernstige lichamelijke ongemakken veroorzaakt, spreekt men van een allergische reactie voor die bepaalde stof. Bekende stoffen zijn:

Allergenen ei Allergenen Gluten Allergenen Lupine Allergenen Melk Allergenen Mosterd Allergenen Noten Allergenen Pinda's Allergenen Schaaldieren Allergenen Selderij Allergenen Sesamzaad Allergenen Soja Allergenen Vis Allergenen Weekdieren Allergenen Zwaveloxide

Download ons document ‘Allergenen info’, zodat we u kunnen informeren over welke allergenen in de gebruikte ingrediënten werden vermeld door de leveranciers.

Traiteur Gevers levert van maandag tot en met vrijdag tussen 09:30 uur en 13:00 uur. De maaltijd voor zaterdag of zondag wordt op vrijdag meegeleverd. De bezorging door de chauffeur van Traiteur Gevers is gratis. Indien u op een verdieping woont, komen wij graag naar boven. Geen verplichte weekafname, u bepaalt zelf op welke dag u een maaltijd wilt.